Vaak voelt u zichzelf na een lange reis ook een beetje suf en loom. Ook handpoppen kunnen best een "opfrissertje" gebruiken na aankomst bij u: we adviseren u de handpop krachtig te uit te schudden om zodoende weer een beetje "in vorm" te komen!

 

Zachtbont en pluche:

De handpoppen van dit materiaal mogen niet in de wasmachine niet in de droger. Deze poppen zijn alleen wasbaar met de hand. Zet ze niet geheel onder water.Gebruik lauw water en een spons met bijvoorbeeld Woolite of een ander fijnwasmiddel om de pop vochtig te maken. Wring de pop niet uit. Droog de handpop voorzichtig tussen handdoeken of hang indien mogelijk de pop op de waslijn om uit te laten druppelen. Nadat de pop droog is, kunt u de handpop met een zachte borstel voorzichtig uitborstelen. Let wel op bij het borstelen van het hoofd/de kop voor de draden van de oren, neus en mond en voorzichtig voor de ogen.

Velours:

Ook deze mogen niet in de wasmachine of droger. Bij de grotere figuren oppervlakkig wassen met een spons met een mild afwasmiddel en lauw water. Kleinere handpoppen kunnen worden ondergedompeld in lauw water. Wring of schud de handpop niet uit. Om de pop te drogen, kunt u deze voorzichtig droogduwen tussen handdoeken of indien mogellijk ophanden op een waslijn om uit te laten druppelen. Deze handpoppen mogen niet worden geborsteld.

 

© 2011 - 2024 Wenzo handpoppen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel